AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kör görmek

Kahve falında kendini kör görmek

Kahve falında kendini kör görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kendini kör gördüyseniz:

  • Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında kör tavuk görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin kör olduğunu görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bir gözü kör görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet eder.

Kahve falında kör insana yardım etmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet eder.

Kahve falında kör dilenci görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kör bir kadına yardım etmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında kör bir kadın görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kör olduğunu görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir