AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini kestiğini görmek

Kahve falında annesini kestiğini görmek

Kahve falında annesini kestiğini görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, problemlerini çözeceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında annesini kestiğini gördüyseniz:

  • İlişkileriniz esnasında daha dikkatli olmanız veya daha dikkatli konuşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin saçını kestiğini görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini kestiğini görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine inanılır.

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin saçını kestiğini görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının bileğini kestiğini görmek işlerinin rast gideceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında saçlarının ucundan kestirmek yetki sahibi olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir