AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin saçını kestiğini görmek

Kahve falında annesinin saçını kestiğini görmek

Kahve falında annesinin saçını kestiğini görmek hayatının adeta cennete döneceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında annesinin saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi ısrarla savunabilir veya bazı kişilerin tarafını tutma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında annesinin saçını kestiğini görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında annemin saçımı kestiğini görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında annesinin tırnağını kestiğini görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini kestiğini görmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kestirdiğini görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun saç kestirmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçı kestirmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir