AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bileğini kestiğini görmek

Kahve falında başkasının bileğini kestiğini görmek

Kahve falında başkasının bileğini kestiğini görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bileğini kestiğini gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında birinin bileğini kestiğini görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına inanılır.

Kahve falında kendi bileğini kestiğini görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, verimliliğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bileğini kestiğini görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bileğini kestiğini görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bileğinden kan aktığını görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak bileğini görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine inanılır.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir