AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının ucundan kestirmek

Kahve falında saçlarının ucundan kestirmek

Kahve falında saçlarının ucundan kestirmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, doyasıya hasret gidereceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, elindekini de bitireceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarının ucundan kestirmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında saç ucunu kestirmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının ucundan kestirmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında saç uçlarını kestirmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın kestirmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin saçını kestirdiğini görmek adını aklamayı başaracağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kendi kestiğini görmek gülüp eğleneceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin saçını kestirmiş görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kızının saçını kestirdiğini görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir