AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin saçını kestiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin saçını kestiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin saçını kestiğini görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Kahve falında uzun saç kestirmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçını kestirmiş görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin saçını kestiğini görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kendi kestiğini görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına yorulur.

Kahve falında başkasını saçını kestirmiş görmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Kahve falında saç kestirme görmek başının belaya girmeyeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını kestirirken görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işbirliği içinde olacağına işarettir.

Kahve falında saçını kestirmiş birini görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir