AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin felç olduğunu görmek

Kahve falında kardeşinin felç olduğunu görmek

Kahve falında kardeşinin felç olduğunu görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmemeniz veya inatçı davranmanız bazı ilişkilerinize veya sağlığınıza zarar verebilir.

Kahve falında kardeşini felçli görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin felç olduğunu görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarının felç olduğunu görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına inanılır.

Kahve falında eşinin felç olduğunu görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında eşini felçli görmek kurtuluşa kavuşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzü felç olmak büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne felç gelmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir