AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız felci olmak

Kahve falında ağız felci olmak

Kahve falında ağız felci olmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız felci olmak gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında ağız felci görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, planlarının bozulacağına işarettir.

Kahve falında ağız felci geçirmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ağız felci olmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda çok diş görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, içine fesat düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızda köpük görmek kötü düşmana, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında ağıza üflemek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu kan kusmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ağız dolusu kusmak insanlarla arasının iyi olacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir