AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz felci görmek

Kahve falında yüz felci görmek

Kahve falında yüz felci görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sıkıntısından kurtulacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz felci gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzü felç olmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek sıkıntılarını aşacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüz felçli birini görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında yüzü felçli birini görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüz felci olmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz felci geçirmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir