AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kel olmuş görmek

Kahve falında kendini kel olmuş görmek

Kahve falında kendini kel olmuş görmek hakkını yedirtmeyeceğine, ailesinden hayır göreceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, zor durumlara düşüleceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kel olmuş gördüyseniz:

  • Duygusal, ticari veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda, her ne kadar uygulanmış veya bilinir yöntemlerden ya da gidişten farklı da olsa sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında bayanı kel görmek çok mutlu olacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kel görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi kel görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini kel görmek karamsar ve umutsuz olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başının kel olduğunu görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, insanlara iyilik yapmaya rivayet eder.

Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, hastalanacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları kel görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir