AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını kel görmek

Kahve falında kadını kel görmek

Kahve falında kadını kel görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadını kel gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Kahve falında kel bir kadın görmek gözünün yaşını sileceğine, canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını kel görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında kadının kel olduğunu görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kadını kel görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, evlatlarının hayrını göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kel kadın görmek kırgınlık yaşanacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini kel görmek rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi kel görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kel görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir