AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel kafalı erkek görmek

Kahve falında kel kafalı erkek görmek

Kahve falında kel kafalı erkek görmek bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kazancının daha da artacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kel kafalı erkek gördüyseniz:

  • Sorumluluğu olan sözler vermeyin.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek Allah katında yükseleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafanın bir kısmını kel görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kel kafalı adam görmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafanın kel olduğunu görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kafanı kel görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasının ortasının kel olduğunu görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında kafasi kel görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir