AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kel görmek

Kahve falında kendini kel görmek

Kahve falında kendini kel görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini kel gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında kel erkeği saçlı görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kel erkek bebek görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kel görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kel olmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları kel görmek kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi kafasını kel görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlı birini kel görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, hastalıklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir