AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepesinin kel olduğunu görmek

Kahve falında tepesinin kel olduğunu görmek

Kahve falında tepesinin kel olduğunu görmek kariyerinin yükseleceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında tepesinin kel olduğunu gördüyseniz:

  • İmajınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında saçının tepesini kel görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepesinin kel olduğunu görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir bayanı kel görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında saçının kel görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçını kel görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, günahlara rivayet etmektedir.

Kahve falında kel birini saçlı görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir