AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı dudağından öpmek

Kahve falında kızı dudağından öpmek

Kahve falında kızı dudağından öpmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda direktifler vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı dudağından öpmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına inanılır.

Kahve falında kızın dudağından öpmek bundan hayır göreceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işarettir.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir