AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt dudaktan öpmek

Kahve falında alt dudaktan öpmek

Kahve falında alt dudaktan öpmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hak yolunu tutacağına, kırgınların barışacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında alt dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Kahve falında alt dudaktan öpmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alt dudağının şiştiğini görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, paraya ve mala kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında alt dudak görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, aile bireyleri ile tartışacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek işlerinin aksayacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek adımlarını daha sağlam atacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir