AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek yükünün azalacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi bir planınız yoksa, imajınızı ilgilendiren konularda hızlı hareket etmemeli veya duruşunuza zarar verebilecek konularda dikkatli ilerlemelisiniz.

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında kuzen öpmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kuzenini öpmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kuzenini öpmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir