AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını dudaktan öpmek

Kahve falında kadını dudaktan öpmek

Kahve falında kadını dudaktan öpmek fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, daima afiyette olacağına, onların başarıları ile övüneceğine, ticarette yol katedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.

Kahve falında bir kadını dudağından öpmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kadının dudağından öpmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek ömrü boyunca mutlu olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kadını dudağından öpmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek borçlarının kapanacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, hayırla yad etmeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir