AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi kızı dudağından öpmek

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek rahata ereceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına yorulur.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işleriniz hızlanmaya başlayacak.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kızın dudağından öpmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına alamet eder.

Kahve falında kızı dudağından öpmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir