AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini kefen içinde görmek

Kahve falında annesini kefen içinde görmek

Kahve falında annesini kefen içinde görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, elinize para geçeceğine delalettir.

Kahve falında annesini kefen içinde gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek malının artmasını sağlayacağına, onu dinleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kefen içinde birini görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kefen içinde görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, keyifli olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kefen içinde görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi kefenli görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi kefende görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir