AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kefende görmek

Kahve falında anneyi kefende görmek

Kahve falında anneyi kefende görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, düşünmeden hareket edeceğine, içinin rahat edeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi kefende gördüyseniz:

  • Sakin bir şekilde düşünerek olaylara beraber adım atmaya başlayacaksınız.

Kahve falında annemi kefenli görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında anneyi kefenli görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında annesini kefenle görmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi kefende görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında annemi kefenle görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Kahve falında anneni kefenli görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına alamet eder.

Kahve falında annesini kefenli görmek ekmek kapılarının kapanacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir