AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyi kefenli görmek

Kahve falında anneyi kefenli görmek

Kahve falında anneyi kefenli görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, getirisinden daha fazla olacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi kefenli gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilir, ziyaret edebilir, tavsiyelerde bulunabilir veya destek olabilirsiniz.

Kahve falında annemi kefenle görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında annesini kefenli görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında anneyi kefenli görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, işlerinin zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi kefende görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini kefenle görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında anneni kefenli görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında annemi kefenli görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, işlerinden feragat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir