AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kefen içinde görmek

Kahve falında birini kefen içinde görmek

Kahve falında birini kefen içinde görmek imkânların günden güne azalacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini kefen içinde gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet eder.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefen içinde birini görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında kendini kefen içinde görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kefen içinde görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek hayatın tadına varacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalettir.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, yaşamının uzun olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir