AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kefen içinde görmek

Kahve falında kendini kefen içinde görmek

Kahve falında kendini kefen içinde görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kefen içinde gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda beklenmedik ilerlemeler yaşanabilir.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında kefen içinde birini görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret eder.

Kahve falında birini kefen içinde görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kefen içinde görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek sıkıntıya düşeceğine, çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında üstünde kefen görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kefene sarılı görmek nasiplerini alacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir