AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar içinde kefen görmek

Kahve falında mezar içinde kefen görmek

Kahve falında mezar içinde kefen görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, doğru kararların alınacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, ferahlayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar içinde kefen gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı en iyi şekilde kullanmanız durumunda, iş hayatınızı ilgilendiren ilginç bağlantılar kurabilirsiniz.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kısmetin ve talihin açılacağına delalettir.

Kahve falında mezardan kefen çıkarmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta kefen görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar ve kefen görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar kefen görmek işlerinde yenilikler yapacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında mezarda kefen görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet eder.

Kahve falında annesini kefen içinde görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini kefen içinde görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir