AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini bıçakla kesmek

Kahve falında eşini bıçakla kesmek

Kahve falında eşini bıçakla kesmek borcunun kalmayacağına, iş ve mekan değiştireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eşini bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Kahve falında eşini bıçakla kesmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işlerinin yarım kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla cam kesmek sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hatalarını fark edeceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla el kesmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, dertlerden kurtulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu bıçakla kesmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, bir konuda destek alacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla birini kesmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla yılan kesmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir