AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla parmakları kesmek

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar bazı başarılarınızda veya işlerinizde size katkı sağlıyor olabilir.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla parmak kesmek illet hastalıklara tutulmayacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği bıçakla kesmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla ip kesmek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak kesmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir