AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğu bıçakla kesmek

Kahve falında çocuğu bıçakla kesmek

Kahve falında çocuğu bıçakla kesmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, dargınların barışacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğu bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında çocuğu bıçakla kesmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla ağaç kesmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek isyan edeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla cam kesmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek zorluklarla boğuşulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla birşey kesmek rızkının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla adam kesmek hoşgörülü biri olunacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir