AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla yılan kesmek

Kahve falında bıçakla yılan kesmek

Kahve falında bıçakla yılan kesmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla yılan kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce önünüzü kontrol etmeli, ilerlemeden önce diğerlerinin ne söylediğini ya da yaptığını incelemelisiniz.

Kahve falında bıçakla yılan kesmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı bıçakla kesmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek kendisini üzen konuların kapanacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla odun kesmek rahat bir hayata adım atacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında bir insanı bıçakla kesmek ağız tadının yerine geleceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla pasta kesmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında insanı bıçakla kesmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir