AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla el kesmek

Kahve falında bıçakla el kesmek

Kahve falında bıçakla el kesmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, daha isabetli kararlar alacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla el kesmek gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elini bıçakla kesmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla elini kesmek eline haram para geçeceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla el kesmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla eli kesmek iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla birini kesmek başarılı bir insan olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir