AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla cam kesmek

Kahve falında bıçakla cam kesmek

Kahve falında bıçakla cam kesmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla cam kesmek gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bıçakla cam kesmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işarettir.

Kahve falında elini bıçakla kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunu bıçakla kesmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla balık kesmek başarının düşeceğine, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla ekmek kesmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yaşam refahının düşeceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, umutsuzluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanı bıçakla kesmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, hasret çekenlerin buluşacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla tavuk kesmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir