AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla birini kesmek

Kahve falında bıçakla birini kesmek

Kahve falında bıçakla birini kesmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında bıçakla birini kesmek gördüyseniz:

  • Parasl açıdan şanslısınız.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla bir şeyler kesmek insanlarla tartışacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kazancının eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla bir yerini kesmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında bıçakla kolunu kesmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla hamur kesmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir