AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini baska kadınla görmek

Kahve falında eşini baska kadınla görmek

Kahve falında eşini baska kadınla görmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, rahatsızlık duyulacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini baska kadınla gördüyseniz:

  • Dikkat kilonuzda önemli oynamalar olabilir.

Kahve falında eşini baska kadınla görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulur.

Kahve falında baskasiyla yatmak ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında basini kasimak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına inanılır.

Kahve falında baska bir şehre gittiğini görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kendini bunu başaracağına delalet eder.

Kahve falında baskasina su vermek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında baskasina para vermek bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baskasina yüzük vermek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir