AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları ya da mücadele gerektiren konular yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek kötülüklerden uzak kalacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına yorulur.

Kahve falında baskalarini hamile görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında baska birini hamile olarak görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baskasina yüzük vermek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tıka basa yemek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evini su basmış görmek güç ve kudret sahibi olacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına işarettir.

Kahve falında baskasina asik olmak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir