AnaSayfa / Genel / Kahve falında basini kasimak

Kahve falında basini kasimak

Kahve falında basini kasimak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, mal ve para kazanılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret eder.

Kahve falında basini kasimak gördüyseniz:

  • Erkekseniz Alacağınız bir istihbarat sonucu işinizde olumlu gelişmeler meydana getirebilirsiniz.

Kahve falında basini kasimak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kas çalışmak iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında birini kaslı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, makbul olan mallar edineceğine tabir olunur.

Kahve falında karın kası görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında kendini kaslı görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında kaslı kadın görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çaresizleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasıldığını görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaslari tıraş etmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir