AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasiyla yatmak

Kahve falında baskasiyla yatmak

Kahve falında baskasiyla yatmak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, işlerinin aksayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, yükünün azalacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına yorulur.

Kahve falında baskasiyla yatmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sonuçlanabilir, evraklar imzalanabilir ya da yeni fikirler için yatırımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında baskasiyla yatmak büyük başarılar elde edeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında basini kapali görmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tıka basa tatlı yemek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasini baska kadinla görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Kahve falında su basmış ev görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baska bir evde oturmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine yorulur.

Kahve falında baska biriyle sevgili olmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir