AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasina yüzük vermek

Kahve falında baskasina yüzük vermek

Kahve falında baskasina yüzük vermek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, geçiminin yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında baskasina yüzük vermek gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Kahve falında baskasina yüzük vermek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasini baska kadinla görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işinde çok ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında baskasina su vermek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilini baska kizla görmek işlerinizin bozulacağına, fal sahibinin içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz basörtüsü takmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında baska bir erkek öpmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında baskalarini hamile görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baska biriyle opusmek özel hayatının renkleneceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir