AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasina para vermek

Kahve falında baskasina para vermek

Kahve falında baskasina para vermek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, güvensizlik duymaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baskasina para vermek gördüyseniz:

  • Aynı zamanda birkaç yerde olmanızı gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında baskasina para vermek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine delalettir.

Kahve falında baska biriyle sevgili olmak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulur.

Kahve falında baskasiyla yatmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında baska bir evde olmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında basörtülü görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baskalarinin kavga görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine delalet eder.

Kahve falında baska bir sehre gitmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir