AnaSayfa / Genel / Kahve falında baskasina su vermek

Kahve falında baskasina su vermek

Kahve falında baskasina su vermek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baskasina su vermek gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında evini su basmış görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında su basmış ev görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine yorulur.

Kahve falında su basan evi temizlemek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında evi su basmış görmek ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baskasina su vermek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baska bir erkekle birlikte olmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasan basri görmek afiyette ve keyifte olacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hasan basri hazretlerini görmek rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir