AnaSayfa / Genel / Kahve falında baska bir şehre gittiğini görmek

Kahve falında baska bir şehre gittiğini görmek

Kahve falında baska bir şehre gittiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, işlerin düze çıkarılacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında baska bir şehre gittiğini gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında baska bir şehre gittiğini görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında basörtü örtmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında su basan evi temizlemek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında esim baska kadinla görmek gönlündeki gibi sevileceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında baskasina ev almak şifa göreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baskasina para vermek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baska birinin öldüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında baskan görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir