AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini alnından öpmek

Kahve falında eşini alnından öpmek

Kahve falında eşini alnından öpmek yalnız hissetmeye, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşini alnından öpmek gördüyseniz:

  • Olayların içine girmemeli, seyirci kalmalısınız.

Kahve falında eşini alnından öpmek başarılarının her geçen gün artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek zahmete düşeceğine, sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında kadını alnından öpmek herkesi doğru yola çağıracağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, kasasının daha çok para dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin alnından öpmek şifa göreceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında birini alnından öpmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, eve kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir