Kahve falında birini alnından öpmek

Kahve falında birini alnından öpmek mali krize gireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini alnından öpmek gördüyseniz:

  • Hedefe ulaşmak için birleşme arzunuz da ön plana çıkıyor.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında erkeği alnından öpmek yüzünü güldüreceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında kadını alnından öpmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında alnından öpmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, inancının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında kızı alnından öpmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini alnından öpmek kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını alnından öpmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin alnından öpmek dertlerin çözüme kavuşacağına, gerekirse özür dileneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir