AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini alnından öpmek

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, öz güveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek gördüyseniz:

  • Yolunda gitmeyen her işinizi düzeltebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin alnından öpmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında eşini alnından öpmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı alnından öpmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin alnından öpmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeği alnından öpmek işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin alnından öpmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir