AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal veya inatçı tavırları ertelemekte fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek hayatında yeni ufuklar açacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin alnından öpmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek yetkili bir göreve atanacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını alnından öpmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü alnından öpmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, aileyle iş yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alnından öpmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini alnından öpmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir