AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin alnından öpmek

Kahve falında sevdiğinin alnından öpmek

Kahve falında sevdiğinin alnından öpmek el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin alnından öpmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında sevdiğinin alnından öpmek hoş muhabbette olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadını alnından öpmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin alnından öpmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalettir.

Kahve falında eşini alnından öpmek uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında alnını öpmek haksızlıklara maruz kalınacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir