AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği alnından öpmek

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren toplantı ya da organizasyonlara katılabilirsiniz.

Kahve falında erkeği alnından öpmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, gönlündeki gibi sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği alnından öpmek hastalığını yenmeyi başaracağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi alnından öpmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini alnından öpmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü alnından öpmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadını alnından öpmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi alnından öpmek sorunların günden güne azalacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini alnından öpmek uzun soluklu bir işe girileceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir