AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını alnından öpmek

Kahve falında kadını alnından öpmek

Kahve falında kadını alnından öpmek olayın ağız münakaşasına varacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadını alnından öpmek gördüyseniz:

  • Belli bağlardan ya da planlardan kurtulmanız kendi potansiyelinizin farkına varmanızı sağlayacaktır, unutmayın.

Kahve falında kadını alnından öpmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadını alnından öpmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına rivayet eder.

Kahve falında kızı alnından öpmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü alnından öpmek fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, daha fazla para kazanacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin alnından öpmek maddi zararlara uğrayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin alnından öpmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızı alnından öpmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alnından öpmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir