AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak neşesine kavuşacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sıkıntıların aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet eder.

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak yeni iş fırsatları yakalayacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında kalbe masaj yapmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, birlikte kâh ağlayacağına yorulur.

Kahve falında kalp masajı yapmak kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalettir.

Kahve falında kalp masajı yaptığını görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalet eder.

Kahve falında kalp masajı görmek ev içinde mutluluğun artacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir