AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kalp masajı yapmak

Kahve falında birine kalp masajı yapmak

Kahve falında birine kalp masajı yapmak bilgi sahibi olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, borçlarının da kapanacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birine kalp masajı yapmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında kalp masajı yapmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine kalp masajı yapmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine kalp masajı yapmak kafasının karışacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine inanılır.

Kahve falında kalbe masaj yapmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp masajı görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalp masajı yaptığını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir