Kahve falında ölmüş birine masaj yapmak

Kahve falında ölmüş birine masaj yapmak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların ya da kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret eder.

Kahve falında omuza masaj yapmak yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kalbe masaj yapmak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, toplum içinde daha oturaklı davranacağına inanılır.

Kahve falında masaj yapmak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eşine masaj yapmak yeni işlerin geleceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında erkeğe masaj yapmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bayana masaj yapmak böylece yüzünün güleceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başına masaj yapmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir